Friday, December 19, 2008

tak selicin mana..


hmm iceskating is not that bad..
maybe nampak macam bosan..
pusing2 skating ring...
it is actually exciting..
tgk org jatuh terduduk..
tersembam muka..
cium lantai pun ada..

org lain start cuti minggu depan.
tp aku dah cuti since last tuesday
tp cuti tak bermakna takda keje kene buat
macam2 ada...
malas+penat+takde mood kekadang menggangu
yerla biler meningkat dewasa
hidup penuh cabaran
penuh dugaan
tekanan bertambah
responsibilty bertambah
akan ada byk keje
akan jumpa macam2 orang
hidup dah tak macam dulu
kalau dulu byk masa untuk relax
tp skang makin kurang
kalau dulu boleh study 1 subjek 3 jam
skarang kene study macam2 dalam sejam
masa mmg terhad
24 jam sehari kekadang rasa macam tak cukup
tp kalau dibagi 36 jam sehari pun belom tentu rase cukup
sebab ape? time management kene betul..
betul la cikgu aku cakap dulu
biler sibuk la org lebih pandai manage masa..
ada certain things yg aku boleh buat
ada yang aku tak boleh buat
maybe bukan semulajadi untuk aku buat kerja tuh
satu buku ada 35 topic
tp bukan sume kite tau
sendiri kene tau diri bagus bahgian mana
sendiri pun kene tau diri lemah bahgian mana..
teman dtg masa senang
teman jugak datang masa susah
mujur ada yg bagi sokongan
hati yg resah pun bleh jadi tenang

1 comment:

anisyh said...

story ice skating ngn study? hurm interesting *uwek*