Tuesday, March 27, 2007

ape2 jerlaa...

dah abis pun core clinical skill course nih...harituh nyer presentation not bad la.. cuak cuak gak... maklum la kene speaking dpn org ramai.. mane biase buat mende2 nih... tp aku main tibai jer... tak rehears pun...alhamdulillah takde la susah mane pun... yg penting kene confident jer...

mcq harituh barai nak mampus... supe cam tak study ape jer(mmg tak study sgt pun sebenarnye)... tp kalau camtuh la rslt aku... mmg nampak sgt aku nih kene usaha lebih...

biler dah start clinical nih... semangat aku nih cam up n down.. tak tau knape... kekadang rase cam semangat giler nak blajar... tp kekadang rase cam nak give up jer..rase nak tukar course jer.. malas la nak amik medic... tak suke jumpe2 org nih... tak suke bace2... tak suke bangun pagi2... mlassss...tp biler pk balik...kenape aku kat sini at first? punye la byk putar belit jln idup aku nih last2 buat medic jugak... kat oversea plak tuh... mungkin dalam kesusahan yg aku rasai skang nih mungkin adalah yg terbaik untuk aku... sape tau kan... lagipun... terlalu awal lagi aku nak decide yg mende nih tak sesuai untuk aku... maklum laa.. baru je masuk clinical.. mmg la shock skit... harap2 lame2 nnt biase laa...(sampai biler berharap aku pun tak tau...)

takpe laa... this is one way journey...no turning back... redah jer idup nih macam mane skali pun... ape nak jadi...jadilah...aku bleh merancang... tp Allah yg tentukan segalanya...

3 comments:

ecahamir said...

Hye MJ...
best bace blog ko.cam same je ngan ape yg ak rase skang ni..
kemalasan yg memuncak,tp ak tau its my responsibility..so,like it or not ak terpak se gak ar menempuhi segalanya..eceh!!
bak kate ko la kan,there's no reverse break in life!!!
erm MJ...
ak pon ade lovelife prob gak..
ak punye ar syang kat die,snggup buat pape je untk die...tp ak rase cam die take advantage on me je.
nthle,mybe thats life kot..
camne ah???

jawa said...

haha terharu aku ade gak orng bace blog aku nih.. padehal mende2 merapek jer aku bebel...

hurmmm aku takde la expert bab2 love nih.. tp pendapat aku... ape2 yg kite suke tak semestinya itu terbaik untuk kita... dan ape yg kite tak suke.. tak semestinya itu tak baik untuk kite...tak gitu?

Anonymous said...

ambien pharmacy online romaniacholesterol drugs zocor side effects

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy online levitra cialis viagra[/url]