Sunday, April 08, 2007

spring break


hmmm...dah lame aku tunggu... at last smpai gak cuti easter... dpt gak aku lepak2...maybe sbb sblom nih penat sgt dengan clinical years.. yer laa.. stiap hari kat csi/hospital dari pg sampai petang... osce tinggal seminggu je lagi.. kalau ikutkan plan nak kene study dr skang... tp cam takde mood plak...

at this moment aku dok sorang2 kat umah... najib kat mesia... jali kat amsterdam... peqli kat denmark kot... aku je tak gi memane time cuti nih.... kalau ikutkan.. aku kene gi spring camp kat burren.. anjuran MSM...pengisian nye pasal usul 20... aku pun tak sure ape tuh usul 20...berminat gak la nak pegi sebenarnye... tp tak tau la.. camtakde mood plak nak gi ape2 aktiviti... rase cam nak lepak jer...takpe laa... dok umah study... insyaAllah diterima sebagai ibadat gak kan...

tiket flight aku dah book.. tp tak bayar lagi... lega gak laa dah ade tiket... kalau tak asik terpk2 jer... hurmmm...

skang nih aku blur tak tau nak buat ape... bukak buku skit dah rase bosan... syok gak dok sorang2 kat umah nih... cam lapang jer rasenye... tp sunyi gak laa.. cam siang tadi ok gak laa sbb member2 datang umah... siang buat extreme ironing lagi... cam syok jer buat mende nih...maybe pasnih bleh try buat kat blakang umah... tepi pantai... kat uni dah sebagainye hahahah...

dahle... aku nak pi marinade ayam sat... esok nak buat bbq... heheh makan2!

2 comments:

fAraHnaDiaH said...

Kakaka!! lawak la gambo ko niehhh! Mmg extreme ironing la.

jawa said...

haha mmg best... kalau berminat... u r welcome to the club!!!