Wednesday, April 23, 2008

immature~! haha


sape makan cili..dia terase pedas...


hmm..watever yg berlaku baru2 nih... eventho teguran diberi pada 'kumpulan' ..bukan serangan peribadi... aku personally rase a little bit kecewa... ape kurangnye aku?

tah la.. kalau bab2 pergaulan nih.. mungkin untuk aku perkara tuh masih 'kabur'...

bukan lah nak kate diri nih dah baik giler... atau 'perfect'... tp aku dah cube untuk membaiki diri... sejak aku putuskan hubungan dgn si X last year... aku rase aku dah berjaya dah control bab2 pergaulan ni... aku dah tak gi 'dating2' nih... aku rase tak penah pun lepas tuh aku ade kuar ngn mana2 pompuan berdua duan... oh yer ade laskali dulu mase kat mesia.. tuh pun terjumpe klasmate lame kat carrefour midvally.. pastuh pi makan donut kat dunkin' donuts.. tuh ker... lepas tuh? hmmm tah laa.. rase camtakde.. kalau yer pun kuar makan ramai2..

so... takkan sbb BBQ klas jer... aku dianggap social giler nak mampus dan tak reti2 nak jaga pergaulan... aku confius... aku mmg amat amat amaatt terase personally...



takpe laa... nobody is perfect... but we can try to be perfect...nothing is impossible.. secare rationalnyer... nampak gaya byk lagi yg kene diperbaiki... tp nak baiki ape lagi? aku pun tak tau... hmmm...nway... alhamdulillah aku masih ada fikiran yg waras untuk berfikir dan menimbang...

7 comments:

peqli said...

haha
abis a majlis syura wat extraordinary general meeting

hahaa abis a ko jawa hahaaha

snowflakes said...

changes r not easy..tp kite ikhlaskanlah diri to gain His blessings..mmg x senang nk jd a good muslim..swallow everything,hard and try harder nx time..dun give up!

fAraHnaDiaH said...

saboooo aa..

Perfumes said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Perfume, I hope you enjoy. The address is http://perfumes-brasil.blogspot.com. A hug.

min said...

apsal ade org iklan perfume nih??haha

jawa said...

peqli,

hehe kalau ade egm aku lagi happy agaknye =)

liyana,

thanks for the support =)

farah,

aku mmg penyabo orgnye hahaaa =)

perfume,

aku ade peerfume 3 thn lepas pun tak abis2 lagi...

min,

org tuh nak sindir aku tak cukup wangi agaknye haha =)

pembuang rubbish said...

entry expired ni sgt meremindkn myself time dlu2.sgt rs guilty kt ibu smp cl die aritu mintak maaf.yelaa,kuar ngn XYs kn.eheh..tp xpe,we learn frm mistakes n compare kekurangan kite dgn manusia2 yg 'level'nye up sket.so at least ade la target,bkn kah.letakkan cermin besar juge.eh pjg plak.well wateverr..