Sunday, June 01, 2008

frankfurt - kuala lumpur

- dlm flight dok pecah2 ngn rafiq nasrul intan sbb makcik counter gate bodo takmo kasik ktieorang dok in group
- seat aku 39 E kat bontot kpl trbng n screen aku slightly 10 cm to the left... aku mintak tukar seat so dpt la 38 E... still kat bontot tp screen kat center
-flight delayed 30 minutes due to heavy rain
-time take off compartment atas kepala aku tetiba terbukak... sib baik tkade pape jatuh hempap kpale aku...
-sbb dok kat bontot aku dpt lunch vege pasta... what the heck?? aku masak sendiri lagik sedap.. nasrul cakap dia dok kat depan dpt sate... damn..
-aku dok sblah mamat german (kot).. 95% of the whole juorney aku tgk dia tido jer.. tak makan langsung... cume minum air kosong 2 cawan.. kagum2..aku cume tido 2 jam jer
-citer melayu 'otai' dlm inflight entertainment mmg pilihan yg bangang... option lain takde ke?? bangang
-main bejewelled sampai sume top 5 markah penuh ngan nama aku
-documentary pasal petra sungguh interesting...
-terbahak2 aku gelak tgk 1 episode my wife n kids sampai makcik german sblah aku terjaga tido..
-sblom sampai aku tgk jumper tapi tak sempat abis... kalau aku jumper takyah aku susah2 balik naik flight..
-first thing on my mind biler nmpk ayah kat arrival hall... "kurus gilerrrr".. mak sehat2 as always =)

klia-rumah

-breakfast kat RnR nasik lemak n nescafe...nice..
-aku nampak semut n aku rase pelik...
-rumah dah jadik museum dgn adanye meriam 2 bijik..
-sib baik bilik aku still cam dulu...
-reflex still laju biler kene gigit nyamukk..
-alhamdulillah comp still elok n streamyx still ada eventho a lttle bit slow..
-n now im soooooo jet lag... tido kol 11 pg sedar2 dah 6 petang... adehhh
-tak jumpe kaklong lagi.. sbb keje.. kesian...



so.. what to do next? hmmm tah le..

5 comments:

min said...

wah baru sampai trus tulih blog!

Anuminthemiddle said...

whatt?? meriam 2 bijik.? dkt dlam ke luar rumah? ishs ish anum balik nk duduk mana huhu

jawa said...

heheee 2 bijik taruk kat luarrr.. dont worry ade ruang2 skit lagi untuk anum tido

Anuminthemiddle said...

uwaa nk bilik sendiri balik! tgk gamba meriam tu sket?

p/s: rajin2 la tolong kilatkan brg2 antik kt umah tu

*Azreen* said...

so bila nak datang petra? message me your number on facebook ya! nanti kita jumpa in july! :)