Monday, March 30, 2009

sligo... again..

random stuff...

1. dulu time aku kat sligo buat psych... aku dok kat area catron... jauhnye ke hopsital dlm 25 minit.. dulu tobat dah takmo dok situ lagi... nak carik yg dekat2 lepas nih... skang nih aku buat paeds... rupenye umah yg aku kene duduk nih kat area tuh gak... adehhh... ponat nak jalan

2. musim exam aku start on the 17th april... mula dgn osce paeds.... tinggal 18 hari je lagi....

3. sepatutnye dlm keadaan macam nih aku perlu cuak... tp aku cuak sbb aku tak rase cuak sgt pasal exam... ape masalahnye?

4. 5th med nih macam first part of final year... tp nape aku tak rase macam final year? apa masalahnye?

5. tuan rumah nih ramah sgt.... jenuh gak nak melayan.... tak ramah susah... ramah sgt pun susah...masalah aku ke?

6. mungkin ada sumthing wrong dg aku nih yang buat aku tak rase pape nak buat exam... aiiihhh mane momentum nih... 18 days!!!!

7. kat malaysia sekarang sedang sibuk dgn kempen pilihan raya... esp bukit selembau and bukit gantang

8. ade 13 calon bebas di bukit selembau.... wt*?????? masing2 dengan lambang2 nye... ade kelapa sawit, ade kunci, harimau, kerusi, payung.... nih bangang ke ape??? org yg undi calon bebas nnt lagi la bangang... kesian org melayu pecah belah..

9. ada member aku jadi petugas bahagian IT PAS di bukit gantang... cool!!! katenye FRU + polis macam lebih banyak dari og local... nih nak beperang ke ape? lek2 la wei.... malaysia nih aman je... jgn kacau org dah le...

10. aku lapar... dan biler lapar macam2 makanan terbayang... hmmmm tekak aku berkata mahu makan karipap! teringat aku dulu mak penah cakap kalo tak reti buat soh le dak2 pompuan buat... hahah aku yakin takde yg pandai pintal2 kuih karipap tuh!

11. suke aku tgk gambar2 sekitar pilihan raya skang nih...aku mintak sgt2 time aku balik summer nnt ade pilihan raya kecil mane2 dlm semenanjung. n for sure aku nak pegi... nak merasa suasana.... amik2 gambar..lagi syok kalo ade FRU balik tear gas... pastuh main kejar2.... fuyoohh... cool!!!

12. yes... exam tak pk... yg asik dok pk ialah balik mesia jer... aihhh camno nih.... aku kene concentrate... kate nak dpt honours sume paper... aiiihhhhh

3 comments:

fAraHnaDiaH said...

yang no. 10 tu..eihh tolong sket eh encik jawe. Pintal2 karipap tu tutup seblah mate pn bleh buat ok. (dengan kobarnye aku cakap)

wahh..ko ni dah daftar mengundi ke semangat2 ni?


nak balik
nak balik
nak balik

jawa said...

hahahah ape lagi tgh berkobar2 tuh buat je la teruss!!

mari balik malaysia!

pulut said...

drpd ko buat utk jawa tu,lg bgs ko buat untuk aku farah.mmg berbaloi!=p