Monday, April 06, 2009

buat baik berpada2...

aku tak tau la nak kate camne... misalnye biler org mintak tolong... kalo kate takleh kesian plak... tp biler dah tolong.. dia buat pa*at plak.. aiihh susah betul... kite bukan ape.. mane yg boleh tolong tuh kite tolong... selagi tak menyusahkan diri why not... tp sakit hati betul biler dah tolong rupe2nye.... arghh....

s*al la ko... aku rase ko mesti org polish kan?? ko dah la bau busuk... cam haram... buat muka kesian konon... sib baik aku cepat2 amik simcard baru tadi... dah le byk betul credit aku ko gune... silap besar la ko... sume nombor ko tepon aku trace kat internet... ko mesti buat tepon makwe ko kan? hahah dah byk kali aku call makwe ko gune voip... mesti tension dia... nnt2 aku call lagi ok...

aih sabar jer la..

6 comments:

amiramir said...

sabratunn sabratunn wa iman. ehehe. apekah..nway lama tak denga crite org sligo.

faranthy said...

sabar la adik oii...
hidup ni mcm2 ada...bukan sj astro mcm2 ada...tp manusia ni pun mcm2 ada..

hv a nice day (^.^)v

snowflakes said...

tau details die x?ko bleyla pegi tulis dlm chart die *stole medical student's phone* haha

jawa said...

hahah mira, org sligo yg ko maksudkan tuh sehat2 sahaje... baru je bergossip ngn dia tadi

tuh la.. sabar nih... manusia macam2 ada...

kisah henpon aku nih berlaku dlm bas... hehehe

amiramir said...

haaaa? ape kau mengarut ni jawa. org sligo tu kaulah! lol

snowflakes said...

oo ok..igt patient..