Friday, March 14, 2008

exam dah abis..tadi oral patho.. ok kot.. examiner mortimer n mchale tuh.. dia tanye pasal cardiomyopathy..pastuh IBD..pastuh PE... pastuh plasma cell..aku jawap skit2 jer dia dah kate good2.. apekah?? apsal aku rase soklan dia tanye sume cam simple jer... ke sbb aku dah mmg fail so no point of asking difficult questions.. aikkk soklan senang ..susah... soklan susah pun susah.. aihh... last question... malignancy related to plasma cell... aku jawap myeloma... pastuh abis...thats it.. apekah?? abis gitu jer?? takmo tanye lagi ker??? cukup ke aku jawab gitu jer??ghh

skang pening buat MIME plak... apsal la kene buat mime... takleh ke tak buat... hampes toll.. subjek nih patut buat mase 1st year.. bukan skang..nak relax pun takleh..

lesson from seerah talk by sheikh khalid:
-optimis + hardworking...

hmm ape lagi ek? hampes tak ingat...

4 comments:

pembuang rubbish said...

im hardworking time mlm je,ok la tu kn.pastu optimist aftr xm.ke tu in denial eh?huhu..

jawa said...

hehe ok la tuh.. kalau optimis hati pun relax.. kalau pessimist kang.. tension memanjang jer..=)

Anonymous said...

fuck pas!

min said...

err sape yg emo nih jawa??

aku baru balik spain :D
saje nk announce haha