Sunday, February 24, 2008

SPR


arituh ade org forward kat aku... kuar berita kat harakahonline pasal sorang pengundi nih yg dah berdaftar kat SPR...lahir tahun 1890... memula aku tak caye... tp aku try sendiri... perghh mmg betul...

tak tau le nak kate ape... agaknye logic ker ade org melayu yg umurnye skang dah 117 thn? aku baru bace biter kat utusan tadi, orang paling tua kat jepun umur 113 baru jerr mati.... nihkan lagi org melayu yang aku rase umur average 65 thn...

mende2 camnih sebenarnye buat org makin tak percaya kat SPR... no wonder la org sebut2 pasal pengundi hantu... seblom nih dhgr2 jer... tp nih aku dah tgk sendiri sumthing yg agak "doubtful" sebenarnye...

nway... skang nih takyah le pening2 pasal pilihanraya... aku nak peningkan kpale pasal exam... arituh paper patho ok jer kot... cume yg aku tension kuar soklan CLL... sbb ALL,AML,CML sume aku bace... yg tak bace plk akuar... adehh... pasni paper bacte.. cuak gak.. byk kene bace.. pastuh practical patho plak.. nih lagi cuak... sume jantung aku nampak MI... sume lung aku nampak consolidation... sume liver aku nampak cirrhosis... cam takde beza jer... parah2...

nway...sesape pun ko Nor AisHah Bt, Ahmad.. kalau ko idup lagi... aku mmg cukup kagum ngn ko..mungkin ko bleh kongsi tips2 umur panjang kat org lain...dan aku doakan ko semoga sehat sejahtera dan waras sentiase.... undilah dgn sebijak2 mungkin walaupun aku yakin ko skang nih dah ade macam2 sakit mental. kalau kau dah mati.... semoga roh mu dicucuri rahmat.... kalau ko mmg tak wujud....F**K YOU SPR!!!!!!!

sekian...

3 comments:

peqli said...

kemakkk aa sprrr

medertainer said...

ishk2..
gile r.. bengong ke ape diorg nih..

hepi studying for ur exams jawa!

fAraHnaDiaH said...

Aku dlu ade gak member name Nor Aishah Ahmad. Tapi sebaya kite la...huhuhu~