Tuesday, December 15, 2009


alhamdulillah, selamat sampai rumah pagi ni. transit kat amsterdam 3 jam lebih. beli chocs skit, pastu lepak starbuck, minum kopi segelas ngn blueberi cheesekek sepotong. flight dari amsterdam ke klia ade la 11 jam kot. lame sgt.. tak larat. somehow aku rase mas makin tak best. seat aku rase kurang selesa, entertainment pun tak menarik sgt. citer melayu yg ade sume aku dah tgk (setem n papadom). headfon nye soket kat kerusi tu cam rosak skit so aku dgr sblah telinga je. tp makanan still ok la. breakfast dpt nasik lemak, sedap. konon2nye tgh hari tadi nak gi midvally carik makanan yg sedap2 tp last2 end up aku terjaga pkul 6 ptg. jetlag. mak pun dah siap masak makan mlm. lauk daging goreng, ikan patin asam pedas dan sayur. buah betik sejuk pun ada!

cuti ni kene plan tol2. maximise kan mase yg ade. 2 minggu je. kehendak nafsu makan kene diutamakan!

5 comments:

fAraHnaDiaH said...

idah name bibik ko ke?

Anonymous said...

WELCOME BACK TO MALAYSIA (",)v Smoga ruang masa yang ada dimanfaatkan dengan sebaik mgkn. ;)

Azan! said...

TELL ME HOW MUCH YOU GAIN LATER...UR WEIGHT, HAHAHAA...
READ UR BLOG,...YOU SEEMS LIKE SOMEONE WHO NOE HOW TO MAXIMISE YOUR TIME. ;)

jawa said...

huhu tq2!

haah idah tu pembantu rumah aku..

Razzaq Redha™ said...

sob.. sob.. haha